Další mise ukončena. Vsetín je v semifinále

Foto: VHK ROBE Vsetín
VSETÍN - Vsetín je na nohou. A kdyby to šlo, nastala by už teď pranice o lístky na semifinálové boje v play off Chance ligy, tedy naší druhé nejvyšší soutěži. Bylo by to ovšem zajímavé, zatím totiž není jasné, s kým Valaši poměří síly. Jisté je jedno, po vítězné sérii proti Vrchlabí, se vyhnou favoritovi z Kladna.

V šestém zápase čtvrtfinále přijeli do Vsetína znovu hokejisté Vrchlabí, které v předešlém utkání dokázalo vyhrát doma 6:2.

Vsetínští začali jako z partesu, už ve druhé minutě letěly jejich hokejky nad hlavy, když brankáře Soukupa propálil Půček.

Ovšem stačilo jedno zaváhání a Hrádek za tři minuty vyrovnal.

Hrál se docela svižný a tvrdý hokej, v 19. minutě si vyčíhal chybičku zadních řad hostů vsetínský Vlach, ujel a bekhendovým blafákem parádně rozveselil domácí fandy u televizních obrazovek.

Hosté se nevzdali, bojovali a znovu docela dovedně vyrovnali. Běžela 44. minuta, šťastným střelcem byl vrchlabský Mrňa.

Pak se hrálo především se snahou neudělat chybu, v prvním i druhém prodloužení Valaši svého zemdleného soupeře přetláčeli, až rozhodl v čase 90.15 objev play off Daniel Klímek.

VHK ROBE Vsetín – HC Stadion Vrchlabí 3:2, v sérii 4:2.

Vsetínští teď čekají, jak dopadne dosud vyrovnaná série mezi Litoměřicemi a Jihlavou, dalším účastníkem semifinále je Poruba. Podle vývoje posledního duelu čtvrtfinále v Jihlavě si tak Vsetínští 20 let po posledním z šesti titulů změří síly s jedním z těchto tří týmů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x