Dívka napsala dopis na rozloučenou a odešla z domu

Foto: Policie ČR
KROMĚŘÍŽSKO – Dobrý konec měla pátrací akce, která začala v úterý kolem poledne ve Středočeském kraji a pokračovala i v kraji Zlínském, konkrétně na Kroměřížsku. Policisté hledali pohřešovanou nezletilou dívku, která krátce předtím zanechala dopis na rozloučenou a zmizela.

Zmizení nezletilé dívky předcházela hádka s rodinnými příslušníky, po které zanechala dopis na rozloučenou a odešla z domu. Rodina následně o celé situaci vyrozuměla policii.

Vzhledem k tomu, že dívka zanechala dopis na rozloučenou a s ohledem na další skutečnosti, se věc vedla pod statusem „Dítě v ohrožení“,“ uvedla policejní mluvčí Barbora Balášová a dodala, že pátrání proběhlo také v médiích.

Policisté ze Středočeského kraje zjistili, že by se dívka mohla nacházet ve Zlínském kraji, konkrétně na Morkovicku. „Tam měla odjet za svým známým, kterého zná především ze sociálních sítí,“ pokračovala Balášová.

Hlídka policistů Obvodního oddělení Morkovice proto vyjela do místa bydliště mladíka. Na adrese se však v tu dobu nacházela pouze mladíkova matka.

Hlídka poté telefonicky zkontaktovala jejího syna. Ten policistům sdělil, že je i s pohřešovanou na polní cestě za obcí Těšánky,“ dodala Barbora Balášová.

Nezletilou dívku ještě ten samý den po desáté hodině večer policisté předali jejímu otci. Byla v pořádku.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x