Dnešní fotbalové derby v Hradišti. Desítky policistů jsou v pohotovosti

Desítky policistů jsou v pohotovosti při fotbalovém derby v Uherském Hradišti. Ilustrační foto
UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Dnes, tedy v sobotu 2. září od 15.00 hodin na Městském fotbalovém stadionu Miroslava Valenty v Uherském Hradišti odehrají fotbalisté 1. FC Slovácko fotbalové utkání proti FC Zlín. Utkání vyhodnotili členové bezpečnostního opatření jako rizikové. Připravují se na něj proto s předstihem.

Kvůli zajištění vnitřní i vnější bezpečnosti, veřejného pořádku, ochrany zdraví a majetku a také pro zajištění bezpečnosti silničního provozu v době před, v průběhu i po utkání bude v pohotovosti několik desítek policistů.

Připraveno je hned několik pořádkových jednotek ze Zlínského kraje, policisté z oddělení služební kynologie se svými psy, policisté z oddělení služební hipologie s koňmi, policisté z antikonfliktního týmu, kteří se budou celý den pohybovat mezi jednotlivými fanoušky. V pohotovosti jsou samozřejmě také policisté z obvodních oddělení, dopravní policisté a chybět nebudou ani kriminalisté.

Policie žádá účastníky o respektování dopravního značení a pokynů policistů. Samozřejmostí je parkování pouze na místech k tomu určených.

Na stadion je zakázán vstup s jakoukoli pyrotechnikou. Dovnitř nebudou vpuštěny ani zjevně podnapilé osoby.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x