Do holešovských zámeckých zahrad vplují netradiční plavidla. Přihlaste i svou loď!

Foto: Holešovská Regata
HOLEŠOV – Největší festival pro celou rodinu u nás, Holešovská Regata, dopluje už podesáté do zahrad holešovského zámku. Jeho nedílnou součástí je oblíbená přehlídka netradičních plavidel, které se můžete zúčastnit i vy!

Přehlídka netradičních plavidel různých velikostí a vzhledu je stálicí v programu Holešovské Regaty od samého začátku trvání festivalu. Skvělou podívanou slibuje přehlídka také letos.

Už nyní evidují pořadatelé festivalu 13 přihlášených plavidel, přičemž maximální kapacita je z důvodu omezené propustnosti kanálu 25 lodí. Originalitě plavidel se meze nekladou, musí však splňovat jednu důležitou podmínku.

Není povolen jakýkoliv motorový pohon, lze využít pouze pohon vlastní, tedy lidskou silou – pádlováním, veslováním, šlapáním, odpichováním atd.,“ uvádí organizátoři na webu Holešovské Regaty.

Na nic tedy nečekejte a přihlaste své plavidlo co nejdříve! Soutěž proběhne v hlavním dnu festivalu – v sobotu 18. června.

V těchto dnech mají diváci poslední možnost využít nabídky nákupu vstupenek za zvýhodněné ceny, která je limitovaná pouze do konce května. Předprodej vstupenek na festival probíhá v sítích Ticketportal a GoOut.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x