Do Hradiště míří fanoušci Baníku Ostrava, policie je v pohotovosti

Ilustrační foto (Foto: Zlin.cz)
UHERSKÉ HRADIŠTĚ - V sobotu 15. února ve 14.30 hodin se na Městském fotbalovém stadionu Miroslava Valenty v Uherském Hradišti odehraje fotbalové utkání mezi celky 1. FC Slovácko a FC Baník Ostrava. Policie je kvůli tomuto rizikovému utkání v pohotovosti, serveru Zlin.cz to řekla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Podle policie do Hradiště míří několik set fanoušků hostujícího týmu, čemuž odpovídá nasazení policistů Krajského ředitelství policie Zlínského kraje.

Na rizikový zápas se připravuje několik pořádkových jednotek, policisté z pohotovostního a eskortního oddělení, z obvodních oddělení, dopravní policisté, policejní psovodi a policisté na koních. Chybět nebudou ani kriminalisté a policisté z antikonfliktního týmu, strážníci Městské policie Uherské Hradiště a členové bezpečnostní agentury. S policisty z Krajského ředitelství policie Zlínského kraje spolupracují také policisté z kraje Moravskoslezského a Jihomoravského.

„Upozorňujeme návštěvníky fotbalového zápasu i veřejnost na obezřetnost v dopravě. Před zápasem budou uzavřeny příjezdové komunikace ke stadionu a bude v nich zakázáno parkovat. Doprava bude usměrněna dopravními značkami. Řiďte se proto pokyny policistů a pořadatelů. Připomínáme, že do prostor stadionu je zakázán vstup s veškerou pyrotechnikou,“ dodala policejní mluvčí.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x