Dopravní podnik posílí spoje ke zlínské zoo

Ilustrační foto (Foto: Zlin.cz)
ZLÍN - Na znovuotevření venkovních expozic Zoo Zlín reaguje již od nejbližšího víkendu 1. – 3. května 2020 Dopravní společnost Zlín – Otrokovice (DSZO). Přepravní kapacita mezi Zlínem a zoologickou zahradou bude v porovnání s dosavadním obdobím posílena, serveru Zlin.cz to oznámil mluvčí DSZO Vojtěch Cekota.

Pro širokou veřejnost se od 27. dubna opět otevřely brány venkovních areálů Zoo Zlín ve Zlíně-Štípě. Aby se všichni zájemci do zoo dostali, rozšiřuje již o tomto víkendu také DSZO svou nabídku spojení městskou hromadnou dopravou na trolejbusových linkách č. 4 a 5.

„O víkendových dnech přidáváme od 1. května denně dva páry spojů na linku 4 a sedm párů spojů na linku 5. Z centra Zlína směrem do Kostelce, Štípy a k zoologické zahradě pojede o víkendu nějaký spoj prakticky každých dvacet minut,“ upřesnil ředitel DSZO Josef Kocháň. Navíc v den státního svátku 1. května posílí dopravu ještě historický autobus RTO. Předpokládá se, že posilové spoje budou na linkách 4 a 5 provozovány o víkendech přes celou sezonu až do 28. září. Odjezdy řádných i posilových spojů najdou cestující v jízdních řádech na internetových stránkách dopravní společnosti i v celostátních elektronických informačních systémech.

Pro návštěvu zlínské zoo jsou v současné době nezbytné předem zakoupené vstupenky.

--> --> --> --> -->