Druhý den Masters of Rock: Ohnivé výkony a nekonečná energie

Druhý den Masters of Rock. Foto: Otakar Hofr
VIZOVICE - Druhý den legendárního metalového festivalu Masters of Rock ve Vizovicích nabídl neuvěřitelnou atmosféru a žhavá vystoupení. Skvělá atmosféra se od rána rozléhala po celém areálu likérky Rudolf Jelínek a fanoušci byli nadšení. Přinášíme vám reportáž, která zachycuje tyto nezapomenutelné okamžiky.

Kapely opět předvedly fantastické výkony a na pódiu se odehrávaly neuvěřitelně energické show. Německá skupina Lord of the Lost zaplavila areál emocionálním tsunami, zatímco The Night Flightn Orchestra vás vzali na nebeskou poušť. Phill Campbell, souputník a kamarád Lemmyho Kilmistera, zavzpomínal na rok 2007 a připomněl tuto nezapomenutelnou dobu písničkami Motörhead.

Bavorská družina Feuerschwanz dokázala pořádně rozproudit davy svým folk metalovým vystoupením. Jejich energická a výstřední show přinesla do areálu R. Jelínek nejen skvělou hudbu, ale i velkou dávku šprýmů. Poté nás přímo ohromila fenomenální zpěvačka TARJA, která se opět ukázala jako jedna z největších rockových zpěvaček všech dob. Sharon den Adel se svou kapelou Within Temptation také rozhodně nezklamala, její úžasný hlas a charisma všechny dostaly a vystoupení stálo za to.

Ohromující závěr druhého metalového dne měla brazilská etno-metalová skupina Soulfly v čele s Maxem Cavalerou. Jejich energický výkon vás zcela pohltil a nezapomenutelným způsobem zakončil druhý den festivalu.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x