Dvacetičlenný Magnum Jazz Bigband zavítá do Vizovic

Foto: MěÚ Vizovice
VIZOVICE - Dynamická dvacetičlenná kapela složená z mladých muzikantů Magnum Jazz Bigband vystoupí v Domě kultury ve Vizovicích. Serveru Zlin.cz to řekla Ivana Kopecká z vizovického městského úřadu.

Koncert, který každým rokem pořádá radnice pro všechny své sponzory, příznivce a podporovatele města, bude opět po dvou letech i pro veřejnost. Na ochutnávku osvěžující hudby různých stylů – od swingu přes moderní jazz, rock-pop a oblíbenou filmovou hudbu nevyjímaje – se lidé mohou těšit ve čtvrtek 13. února 2020 od 19 hodin.

„Jedinečnou atmosféru koncertu jistě umocní i uspořádání Velkého sálu, který bude tentokrát upraven nikoliv jako klasické hlediště, ale lidé si zakoupí vstupenky ke stolečkům,“ řekla Kopecká.

Magnum Jazz Bigband – to je pět saxofonů, čtyři trombony, stejně tolik trumpet, piano, kytara, basová kytara, kompletní bicí a vokál včele s kapelníkem Slávkem Glaserem. Jeden z nejvyhledávanějších mladých souborů vznikl před 20 lety v Praze coby těleso při ZUŠ Praha 8, Klapkova. Postupně se kapela početně rozrostla na plnohodnotný big band. Ve svém repertoáru má přes 150 skladeb, jak její představitelé říkají „od Bacha po Vlacha“. Za dobu své činnosti má za sebou celou řadu úspěšných vystoupení, nahrávek na CD a rozhlasových pořadů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x