Europe, Bloodbound a další hvězdy ovládly Masters of Rock!

Třetí den na Masters of Rock. Foto: Otakar Hofr
VIZOVICE - Sobota na Masters of Rock přinesla další den plný neuvěřitelného rockového vzrušení a nepřehlédnutelných vystoupení. Ačkoli se teploty vyšplhaly do nesnesitelných výšin, fanoušci se nenechali odradit a vydali se do areálu festivalu, aby si užili další hudební lahůdky. Podívejte se na naši fotogalerii a připomeňte si nezapomenutelné okamžiky tohoto sobotního dne na Masters of Rock!

Německá skupina Xandria se předvedla v ohromující formě, přinášející silný power metalový zážitek.  Energickou sestava Angus McSix vás zcela pohltila svou mocí a s happy metalisty Freedom Call jste si zase užili skvělou dávku energie a pozitivní atmosféry. Oslava rocku pokračovala s australskou skupinou Airbourne, která svou dravou show všechny doslova uhranula. Joel O’Keeffe, frontman kapely, dokonce otevřel na pódiu Lemmyho bar a někteří šťastlivci dostali přímo od něj namíchaný drink „Jack s colou“.

Následovali mistři power metalu Bloodbound, kteří svým silným vystoupením a sólovými výkony zaplnili scénu. Navíc jsme měli tu čest slyšet nové skladby z jejich čerstvé desky.

Vrcholem sobotního večera byla legendární skupina Europe. Švédští rockoví giganti oslavovali na Masters of Rock 40. výročí od vydání svého debutového alba. Jejich show byla plná emocí a dokázala, že jsou stále jednou z největších rockových kapel všech dob. Ovládli areál R. Jelínek svou mocnou silou rock ‚n‘ rollu a hitové skladby jako „Rock the Night“ a závěrečný „The Final Countdown“ zněly jednohlasně publikem.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x