Fanoušku, kup si roušku

Foto: Fastav Zlín
ZLÍN - Fanoušci Zlína a samozřejmě také Slovácka se blýskli. Virtuální derby obou rivalů přineslo právě díky příznivcům obou klubů moc pěknou částku, kterou rovným dílem využijí nemocnice ve Zlíně a v Uherském Hradišti. Na účtu přistálo 300 625 korun českých.

Život fotbalový jde rychle dál. Zajímavostí přibývá, pořád do jejich spektra má co říci nekončící i když zřejmě utlumená koronavirová hrozba.

Zlínský klub nabízí za baťovských 99 korun speciální roušky, vida jak pánům Džafičovi a Poznarovi na titulní fotografii sluší.

Klub garantuje jejich kvalitu i snadnou přizpůsobivost kterékoliv nejen fanouškovské tváři.

Nu a jak jsou na tom fandové ve výhledu. Jejich zlínští oblíbenci trénují se stále vzrůstající intenzitou, jen na sprchy a třeba následné masáže musejí pořád zapomenout.

V úterý se koná ligové grémium, Fastav nepatří mezi horlivé zastánce opětovného rozběhnutí soutěže, Zdeněk Grygera, zlínský generální manažer, poukazuje v médiích na možná zdravotní i hygienická rizika.

Jak určí kluby, tak bude, pokud se skutečně začne hrát, čeká v základní části Ševce pěkná fuška.

Vyrazí do Jablonce, Mladé Boleslavi, do Plzně a na Slavii. Doma mají na“jídelníčku“ Baník Ostrava a Příbram. Zatím to vypadá, že vše bez diváků, ale kdo v téhle zvláštní době může přesně vědět…

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x