Finanční sbírka pomůže vážně nemocné Sabince

Foto: NF Nezávodím-Pomáhám
ZLÍNSKÝ KRAJ - Osud nebyl k sedmnáctileté Sabině vůbec přívětivý. Dívka onemocněla vážnou a vzácnou nemocí Syndrom arteria mesenterica superior, která ji připravila o bezstarostné mládí a vážně ohrožuje její život. Jedinou nadějí pro Sabinu je velmi náročná a nákladná operace, která se provádí ve Španělsku a vyjde na 2 500 000 korun. Pro tyto účely byla zřízena finanční sbírka, do které se může zapojit každý.

Osud Sabiny není lhostejný Nadačnímu fondu Nezávodím-Pomáhám, který zorganizoval červnovou motivační výzvu „Běžme pro Sabinku“, jež má za cíl shromáždit finanční prostředky na její operaci.

Každý ušlý nebo uběhnutý kilometr, každý krok, přiblíží Sabinku k tomu, aby mohla podstoupit potřebný zákrok. Stačí, když své kilometry, které uběhnete nebo ujdete, proměníte v dobrovolnou finanční částku. Pokud neběháte, můžete samozřejmě Sabinku podpořit taky! Každá korunka se počítá,“ uvedli zástupci NF Nezávodím-Pomáhám na svém webu s tím, že výzva potrvá do konce června.


Osobně se Sabině rozhodla pomoci také skupina ohnivců FAJRáci, která už tuto sobotu 15. června vystoupí na sportovním hřišti v Mařaticích v Uherském Hradišti v rámci oslav mezinárodního dne otců.

Honorář zašleme Sabince, která potřebuje pomoc nás všech. Chcete-li taktéž přispět, stačí naskenovat QR kód a poslat libovolnou částku,“ informovala za FAJRáky Zdeňka Mahdalová.

Máme obrovskou radost, že se příběh Sabči dostává dále mezi dobré lidi a my jsme tak o kousek blíže zajistit Sabče potřebnou léčbu. Cílová částka je 2 500 000 korun, a proto vás prosíme i nadále, pojďme tento příběh sdílet, máme čas do konce června,“ prosí veřejnost Zdeňka Mahdalová.

Libovolnou částkou na pomoc Sabině můžete přispět prostřednictvím dárcovské platformy Daruj.cz pod tímto odkazem.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x