Fotbalisté Slovácka představili nového sponzora. Logo společnosti budou mít i na dresech

Foto: 1.FC Slovácko
UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Fotbalové Slovácko má nového generálního sponzora. Klub z Uherského Hradiště ve středu uzavřel smlouvu o spolupráci se sázkovou společností Tipsport. V rámci partnerství se logo společnosti objeví i na dresech.

Společnost Tipsport si pro náš klub připravila velmi zajímavou nabídku, díky níž se opět posunou naše možnosti a zvýší se stabilita klubu. Jsme přesvědčeni, že spolupráce bude přínosná pro obě strany,“ věří obchodní manažer 1.FC Slovácko Svatopluk Macek.

Skupina Tipsport je jedničkou na českém a slovenském trhu kurzového sázení. Už více než 30 let inovuje prostředí kurzového sázení, kromě Slovácka finančně podporuje i další české týmy.

Slovácko je jedním z neúspěšnějších ligových klubů posledních let. Klub, který hlavně na domácím stadionu předvádí jeden z nejatraktivnějších fotbalů v lize. Klub, kterému funguje mládežnická akademie a celkově má silné regionální sepětí s fanoušky, což není u všech klubů v lize samozřejmé. Po jednáních o spolupráci bylo jasné, že máme podobný pohled na fungování fotbalu, a věříme, že půjde do budoucna o spolupráci hodnotnou pro obě společnosti,“ shrnul vedoucí oddělení sponzoringu Tipsportu Martin Ptáčník.

--> --> --> --> -->