Fotbalisty Slovácka čeká v zimní přípravě soustředění v Turecku a Chorvatsku

Foto: 1. FC Slovácko
UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Kondiční testy, dvě soustředění v cizině a několik přípravných zápasů. To všechno čeká fotbalisty 1. FC Slovácko, než 28. ledna zahájí jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY proti Českým Budějovicím.

I když Vánoce klepou na dveře a hráči Slovácka se sejdou poprvé až 27. prosince, již nyní probíhá kondiční příprava a každý hráč musí plnit vlastní individuální tréninkový plán. Po vánočních svátcích na hráče čekají kondiční testy a 4. ledna tým odcestuje na první soustředění do Turecka.

Stejně jako v předchozích letech nás čekají dvě soustředění v zahraničí, kde se budeme připravovat na přírodní trávě. V Turecku kromě nabírání fyzické kondice odehrajeme rovněž dva přípravné zápasy. Soupeři jsou zatím v jednání,“ přiblížil nejbližší program fotbalistů sportovní ředitel 1. FC Slovácko Veliče Šumulikoski.

Tři dny po návratu z Turecka pak A-tým odjede do Chorvatska, kde zahájí druhou část soustředění.

Na herním soustředění v chorvatském Umagu nás čeká trojice Soupeřů. Chorvatský Hajduk Split, maďarský tým Budafoki MTE a slovinský tým NK Bravo,“ upřesnil Šumulikoski.

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY zahájí fotbalisté Slovácka na domácím hřišti proti Českým Budějovicím 28. ledna. Týmu z Uherského Hradiště zatím patří průběžné 8. místo, na čtvrtou Olomouc ale svěřenci trenéra Svědíka ztrácí pouhé dva body.

ZIMNÍ PŘÍPRAVA 1. FC SLOVÁCKO

27. a 28. prosince – zahájení zimní přípravy kondičními testy

4. až 11. ledna – herní soustředění v Turecku (2 zápasy v jednání)

14. až 21. ledna – herní soustředění v Chorvatsku

15. ledna – NK Hajduk Split – 1.FC SLOVÁCKO (Umag – Chorvatsko)

18. ledna – Budafoki MTE – 1.FC SLOVÁCKO (Umag – Chorvatsko)

21. ledna – NK Bravo – 1.FC SLOVÁCKO (Umag – Chorvatsko)

28. ledna – start jarní části ligy (1.FC SLOVÁCKO – SK České Budějovice)

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x