Fotbalové Slovácko ulovilo bývalého reprezentanta Krmenčíka. Zlákal ho Petržela

Fotbalisty Slovácka posílil útočník Michael Krmenčík. Foto: 1.FC Slovácko
UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Fotbalisté Slovácka hlásí zvučnou posilu do útoku. Celek z Uherského Hradiště se dohodl na podmínkách smlouvy s útočníkem Michaelem Krmenčíkem, který na Moravě podepsal smlouvu do léta 2026. Vytáhlý útočník odehrál v české nejvyšší soutěži 141 ligových zápasů, ve kterých zaznamenal 58 gólů.

Milan Petržela hrál při přestupu velkou roli. S klubem jsem byl v kontaktu už delší dobu. Všechno se řešilo přes mého manažera. Řekl jsem mu, že nic jiného než Slovácko řešit nechci. Novou výzvu jsem přijal, na nové angažmá se těším,“ prozradil při svém prvním rozhovoru pro klubový web Krmenčík.

Fotbalisty Slovácka zatím trápí nízká produktivita, ve čtyřech zápasech se gólově prosadili pouze jednou. Od Krmenčíka, který byl v sezoně 2017/2018 s 16 góly vyhlášen nejlepším střelcem ligy, si klub slibuje velkou pomoc směrem dopředu.

To ukáže čas. Věřím, že když budeme všichni makat jako tým, tak v tom nevidím problém,“ řekl Krmenčík.

V české lize Krmenčík oblékal dres Dukly Praha, Baníku Ostrava, Slavie Praha a Viktorie Plzeň. S Plzní si připsal celkem čtyři mistrovské tituly.


V zahraničí působil v dresu belgického Club Brugge, se kterým slavil dva mistrovské tituly. V řeckém PAOKu zase zvedl nad hlavu trofej pro vítěze poháru a s 5 brankami byl nejlepším střelcem pohárové soutěže, když navíc ve finále rozhodl brankou v 90. minutě o výhře PAOKu 2:1 nad Olympiakosem. Zkušenosti má Michael Krmenčík i z Indonesie, kde oblékal dres Jakarty a naposledy působil v kyperském Apollonu.

--> --> --> --> -->