FOTOGALERIE: Nezapomenutelné okamžiky prvního dne Masters of Rock ve Vizovicích! 

Foto: Otakar Hofr
VIZOVICE - První den legendárního metalového festivalu Masters of Rock ve Vizovicích přinesl neuvěřitelnou atmosféru a nezapomenutelná vystoupení. Ani nepříznivé počasí návštěvníky neodradilo a s nadšením proudili do areálu, aby zažili tento čtyřdenní metalový maraton.

Už od rána vstupem procházeli první fanoušci, kteří si odnášejí dárek v podobě festivalové kompilace CD. Tato tradice je již pevně zakořeněna a návštěvníci si ji velmi oblíbili.

Na hlavním pódiu Ronnie James Dio Stage rozproudili atmosféru italští bojovníci z kapely Ironwill. Jejich energické vystoupení rozehřálo davy a festival tak vstoupil do plného proudu. Živelná show finské skupiny Battle Beast v čele s charismatickou Noorou předvedla senzační energii a nadšení. Publikum se neustále bavilo a zapojovalo do každé skladby. Legendární finská pětice Sonata Arctica přinesla svým melodickým vystoupením příjemné osvěžení a nenechala nikoho na pochybách, proč patří mezi velikány metalové scény.

První den festivalu zakončila nekompromisní thrash metalová jatka od legendárních KREATOR a divoké vystoupení gothic metalové kapely CREMATORY. Všechny tyto kapely svými výkony potvrdily, proč jsou vyhledávanými jmény na metalové scéně.

Nechte se inspirovat prvními fotografiemi ze čtvrtka a připravte se na další neuvěřitelné momenty, které nás čekají na Masters of Rock! 

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x