FOTOGALERIE: Poslední den Masters of Rock nabídl velkolepé finále!

Foto: Otakar Hofr
VIZOVICE - Poslední den Masters of Rock přinesl v neděli nezapomenutelná závěrečná představení plné energie a síly. Fotoreport z dílny Oty Hofra z tohoto epického odpoledne vám přinášíme právě teď!

Kapela Legion of the Damned rozpoutala brilantní death/thrash metal, který vyprahlé fanoušky rozechvěl do hlubin duše. Následovalo ohromující vystoupení Orden Ogan se svým epickým power metalem. Jejich show byla plná emocí a nezapomenutelných momentů.

Vrcholným překvapením však byla mongolská skupina The Hu. Jejich jedinečný styl kombinující tradiční mongolské nástroje s moderním rockem očaroval každého v areálu Masters of Rock a toto energické vystoupení bylo jedním z vrcholů festivalu. Na závěr se na pódiu představili folkmetalisté Eluveitie a mistři vikingského metalu Amon Amarth. Jejich show byla skutečným zážitkem pro všechny přítomné, silné rytmy naplnily vzduch a fanoušci se nechali unést vlnou energie.

19. ročník festivalu Masters of Rock tak skončil velkolepým finále, které zanechalo nezapomenutelné vzpomínky. Naše fotogalerie vám přiblíží všechny silné momenty a slavnostní atmosféru posledního dne tohoto metalového maratonu!

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x