Herec Gustav Řezníček chystá šansonový večer s písněmi Jiřího Bulise

Foto: Městské divadlo Zlín
ZLÍN - Herec Městského divadla Zlín Gustav Řezníček i letos zavzpomíná ve svém hudebním představení "... v srdci navěky" na brněnského skladatele Jiřího Bulise. Serveru Zlin.cz to uvedla mluvčí divadla Veronika Jurčová.

Bulisovy emotivní šansonové písně, prostoupené temně melancholickou poetickou linkou, připomene herec Gustav Řezníček za klavírního doprovodu Richarda Dvořáka, spolupráce herecké kolegyně Tamary Kotrbové a žákyní literárně dramatického oboru ZUŠ Otrokovice Lucie Judasové nebo Natali Grechové v Dílně Městského divadla Zlín v neděli 29. 12. 2019 v 17.00 hodin.

„Hudba Jiřího Bulise je známá nejen z inscenací HaDivadla a filmů Juraje Jakubiska. Tradicí uvádění mého hudebního počinu bych chtěl, 26 let po Bulisově tragické smrti, navázat na jeho pravidelné subtilní vánoční koncerty sestavené převážně ze skladeb z alba Tiché písně…,“ řekl Gustav Řezníček, který se se svým představením v minulosti představil i v Praze a v Brně. „Rád bych pozval diváky v tomto emotivním čase na příjemné posezení u vína, kávy nebo čaje a zamyšlení se nad tím, co je v životě důležité,“ doplnil. Vstupenky lze zakoupit v pokladně nebo na webu zlínského divadla.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x