Herec Slováckého divadla Josef Kubáník se objeví v nové řadě seriálu Specialisté

Josef Kubáník se Sárou Venclovskou. Foto: archiv J. Kubáníka
UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Herec a tiskový mluvčí Slováckého divadla Josef Kubáník nezáří jen na divadelních prknech, čas od času si odskočí také před kameru. Televizní diváci se tak na něj mohou už brzy těšit v nových dílech oblíbeného kriminálního seriálu Specialisté z produkce TV Nova.

Jedná se o novou řadu Specialistů. Koho budu hrát, bohužel neprozradím. Jednak nemůžu, nedovoluje mi to smlouva, a jednak bych divákům nerad kazil překvapení,“ usmívá se Kubáník.

Josef měl ve Specialistech rovnou několik natáčecích dnů, a tak mu v pauzách zbyl čas i na to, aby si popovídal s kolegy. „Známí se mě často ptají, jaký je ten a ten herec a já vlastně nevím, co odpovědět, protože jsou to pro mě úplně obyčejní lidi, se kterými si povídám o úplně obyčejných věcech,“ krčí rameny herec. „Tak třeba s Markem Lamborou, který hraje jednoho z vyšetřovatelů, jsme probírali, kde si kupuje sekanou, s Martinem Dejdarem jsme řešili počasí a Sára Venclovská se zná s naší Petrou Staňkovou, tak jsme jí posílali společné selfie,“ usmívá se Josef při vzpomínce na natáčení.

Moc rád jsem se ale po čase potkal s Veronikou Mackovou, kterou teď diváci znají hlavně ze seriálu Ulice, kde hraje učitelku Magdu Procházkovou. Točili jsme spolu totiž už seriál Temný kraj, ona mi hrála dceru Barunu a vždycky, když se ozvalo stop a už z vysílačky jsme poznali, že je něco špatně, tak jsme si řekli: bojím, bojím, kakám, kakám,“ směje se Josef Kubáník. „Verča se navíc narodila v Hradišti, tak jako dva krajani jsme drželi pohromadě i teď,“ dodává.

A k tomu se váže ještě další vzpomínka na natáčení Specialistů. „Jeden z komparzistů pocházel ze Slovácka a o pauze za mnou přišel a říkal mi, jak miluje Slovácké divadlo a vždycky, když jede do Uherského Hradiště za rodinou, zajde si na některou z našich inscenací,“ doplňuje Josef Kubáník.

Kromě Josefa Kubáníka se v seriálu Specialisté objevil i další herec Slováckého divadla Zdeněk Trčálek.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x