Hokejisté skončili, kdy se znovu sejdou?

Foto: Zlin Press
ZLÍN - Jestli mají hokejisté Zlína o něčem jasno, pak tedy v tom, že stejně jako vlastně úplně všichni mají nejasno, co bude dál. Jisté ovšem je, že docela zajímavá sezóna je definitivně odpískána.

Možná je dobré připomenout, že byla 52. v historii nejvyšší československé i české soutěže. Začala prabídně, pokračovala výměnou trenérů a byla jako na houpačce vlastně až do samého konce. Zůstal nikdy nezodpovězený otazník, předkolo play off s Olomoucí, jednou s diváky, jednou bez nich, se zastavil na skóre 1:1. Pak už vyhrála na celé čáře hrozba epidemie.

Posledním počinem těchto dnů pak bylo ratifikování dvouleté smlouvy s Jakubem Šlahařem. Ten nasbíral v 51 utkáních 32 kanadských bodů. „Mrzí nás, že sezóna skončila, zdraví je ale přednější,“ sdělil klubovém serveru osmadvacetiletý hokejista.

V klubu teď počítají v případě příznivého vývoje situace kolem světové pandemie koronaviru s tím, že by se hráči začali přípravu individuálními tréninky, stane-li se „zázrak“, mohla by kolektivní suchá příprava začít v květnu.

Další spekulace o tom, kdy bude led a podobně, jsou opravdu předčasné. „Předpokládáme, že nejpozději na začátku srpna budeme na ledě,“ doufá trenér Robert Svoboda.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x