Holešovská Regata letos slaví kulaté narozeniny a bude to velké

foto: Holešovská Regata
HOLEŠOV – Již tradiční Holešovská Regata se kvapem blíží a letos oslaví krásné a kulaté desáté narozeniny. A že příští víkendové dny 17. a 18. června budou opravdu velké, potvrzují jména jako Mirai, No Name, Queenie, Čechomor a mnoho dalších.

Fanoušci české a slovenské hudby už netrpělivě odpočítávají poslední dny. Holešovská Regata se rychle blíží, vždyť už příští víkend zaplní zahrady Zámku Holešov taková jména, jako jsou Vojtěch Dyk & B-Side Band, Mirai, No Name, Queenie, Support Lesbiens, Čechomor, Mňága a Žďorp nebo Vesna.

Festival ovšem není jen o kvalitní muzice, ale také o bohatém doprovodném programu. Chybět tak nebude tradiční přehlídka netradičních plavidel, oblíbená soutěž v přejezdu vodní lávky, projížďky na dračích lodích, aquazorbing a spousta dalších atrakcí pro velké i malé.

Zámecké nádvoří v sobotu doslova okouzlí muzikálové představení Popelka, která odpoledne předá pomyslnou štafetu kapelám Moonshine, Tokyo a Vesna. Sportovní louka potom bude hostit vystoupení a workshopy taneční skupiny All Style Unit a těšit se můžete také na slackline show.

Během dvoudenního festivalu se návštěvníci mohou podívat také do interiérů holešovského zámku. K vidění bude světová premiéra ručně vyráběných panenek, Hravá věda nebo šperky z doby bronzové. Vstupné bude pro návštěvníky festivalu tradičně s 50% slevou.

Pokud plánujete vyrazit na Holešovskou Regatu a užít si tak víkend plný fantastických zážitků, vstupenky jsou v prodeji až do 16. června na sítích Ticketportal a GoOut. Organizátoři upozorňují, že na místě budou k dispozici pouze jednodenní vstupenky za 600 korun. Všechny děti do 7 let mají potom vstup na festival v doprovodu rodičů zdarma.

A pokud vás zajímá podrobný program, nebo hledáte bližší informace, nezapomeňte se podívat na oficiální stránky www.holesovskaregata.cz nebo na Facebook festivalu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x