Hradišťské turistické centrum je nejoblíbenější v republice

MIC Uherské Hradiště je nejoblíbenější v republice. Foto: mesto-uh.cz
UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Uherskohradišťské Městské informační centrum opět zabodovalo v anketě o nejoblíbenější turistické centrum. Tu pravidelně vyhlašuje Asociace turistických a informačních center České republiky a realizuje ji Vydavatelství KAM po Česku.

Turismus v Uherském Hradišti kvete. Svůj podíl na tom má i městské informační centrum, které po srdci Slovácka provází nejen turisty, ale i místní. Potvrzením kvality jeho služeb jsou mimo jiné opakované úspěchy v celorepublikové anketě hledající nejoblíbenější turistické centrum v republice.

Momentálně slavíme ten největší úspěch, který slavit lze. Počtvrté po sobě jsme získali první místo v anketě onejoblíbenější městké informační centrum. Minulý týden kolegyně převzala v Trutnově ocenění jak v anketě pro Zlínský kraj, tak za absolutního vítěze všech informačních center z celé reubliky,“ uvedla pracovnice uherskohradišťského městského centra Martina Hejdová.

Do ankety se letos zapojilo celkem 470 turistických informačních center. Nad těmi to uherskohradišťské zvítězilo s celkem 749 hlasy. „Určitě nás to motivuje k lepším výkonům. Jsme rádi, že podáváme dostatečně dobrý výkon, aby to lidem stálo za to hlasovat pro nás. Zahřeje to u srdce jak nás, tak i naše návštěvníky,“ dodala s úsměvem Martina Hejdová.

Zatímco během letní sezóny v centru najdete jak turisty, tak místní, na podzim se do něj vydávají hlavně obyvatelé města nebo přilehlých obcí a zjišťují třeba to, kam se přesunulo železářství. Nejčastěji sem ale lidé chodí zjišťovat potřebná telefonní čísla, využít tiskárnu nebo si koupit lístky na koncert.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x