Hulínská radnice nabízí lidem službu Mobilní rozhlas

Foto: MěÚ Hulín
HULÍN - Vše o dění v Hulíně… prostřednictvím SMS zprávy, e-mailu, mobilní aplikace nebo hlasové zprávy. Radnice nabízí zájemcům možnost nechat se aktuálně informovat o všem podstatném, co se ve městě děje, a to prostřednictvím služby s názvem Mobilní rozhlas, serveru Zlin.cz to za hulínskou radnici řekl Zdeněk Dvořák.

„V našem městě se toho děje hodně. Kdo chce mít přehled, může pro něj být Mobilní rozhlas velmi užitečným pomocníkem. Sám na této službě oceňuji hned několik věcí, například to, že jeho prostřednictvím lze získat dopravní informace nebo aktuality z oblastí kultury a sportu,“ prohlásil Roman Hoza, starosta Hulína.

Mobilní rozhlas je pro zájemce zdarma a registrace této služby je jednoduchá. Provést ji lze prostřednictvím webového odkazu https://hulin.mobilnirozhlas.cz/, vyplnění zabere pouze několik minut. „Mobilní rozhlas si každý může přizpůsobit svým požadavkům a zájmům. Kdo chce například dostávat informace o odstávkách energií nebo změnách v termínech svozu odpadu, zaškrtne si při registraci tuto oblast informací. Nabídka je široká a počet skupin, které si zájemce může vybrat, není omezen,“ upřesnil Pavel Janečka z Útvaru tajemníka hulínské radnice, který má službu Mobilní rozhlas na starosti.

V současné době využívají službu Mobilní rozhlas desítky občanů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x