Hulínské koupaliště se otevírá veřejnosti

Foto: MěÚ Hulín
HULÍN - V sobotu 20. června zahájí svůj letošní provoz městské koupaliště v Hulíně. Serveru Zlin.cz to za hulínskou radnici oznámil Zdeněk Dvořák.

„Pokud to počasí dovolí, v sobotu opravdu koupaliště přivítá své první letošní návštěvníky. A věříme, že sezona bude i přes nutnost dodržovat určitá pravidla dobrá a že lidé stráví v areálu hezké chvíle. Jistě si to zaslouží, po všech těch omezeních z první poloviny roku,“ prohlásil Roman Hoza, starosta města Hulína.

Koupaliště se nachází poblíž centra města. V jeho areálu návštěvníci mohou využívat kromě bazénu se skokanskými můstky také minigolf, hřiště na beach volejbal, nohejbal, petanque, badminton, stolní tenis, děti mají k dispozici brouzdaliště, průlezky, pískoviště a houpačky.

V souvislosti s doznívající pandemií koronaviru dostanou návštěvníci možnost si pravidelně dezinfikovat ruce, přípravky k tomu určené budou umístěny u vstupu do areálu a na záchodech. „Lidé by měli dbát také na to, aby měli mezi sebou minimálně dvoumetrové rozestupy, tohle nařízení se samozřejmě nevztahuje na rodinné příslušníky. Dodržet jej nebude problém, vzhledem k rozlehlosti travnatých ploch v areálu a omezené kapacitě 500 lidí,“ konstatoval Antonín Huťka, ředitel městské společnosti KOMBYT SERVIS, která má koupaliště na starosti.

Pokud to počasí dovolí, bude koupaliště otevřené denně v době od 10.00 do 20.00 hodin. Oproti loňsku se mírně zvedá celodenní vstupné pro dospělé a mládež nad 15 let, kteří nyní zaplatí 70 korun. Děti od 6 do 15 let a držitele ZTP vyjde celodenní koupání na 40 korun, děti do 6 let v doprovodu a držitelé ZTP/P budou mít vstup zdarma.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x