Hvězda vystaví díla na téma Addamsovy rodiny na Buchlově

foto: kino Hvězda
UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Městská kina Uherské Hradiště hlásí, že 11. kolo dětské kreativní soutěže PeckaFilm jde do finále. Děti měly za úkol ztvárnit utajený výlet Addamsovy rodiny na hrad Buchlov, uvedl pro server Zlin.cz mluvčí hradišťských městských kin Jaromír Orel.

Vybrané práce dětí si mohou zájemci prohlížet na webových stránkách soutěže peckafilm.uh.cz. Vyhlášení výsledků, předání cen a vernisáž výstavy výtvarných prací se bude konat v pátek 10. ledna 2020 v 16:30 v kině Hvězda Soutěže, která je určena všem základním školám, Domům dětí a dětským kroužkům Slovácka se tentokrát zúčastnilo 11 soutěžních týmů z Uherského Hradiště, Jalubí, Polešovic a Traplic.

Svým hlasem mohla veřejnost rozhodnout o tom, který tým získá největší počet bodů a školní přestavení navíc zdarma pro svou školu. V tomto veřejném hlasování zvítězil tým třídy 2. C ze Základní školy T. G. Masaryka, Uh. Hradiště – Mařatice. Práce jednotlivců a týmů zhodnotí také odborná porota a těsně před vernisáží je zveřejní na facebookové stránce soutěže. Odměnou pro vítěze budou sady výtvarných potřeba, vstupenky na hrad Buchlov a volňásky do kina.

UTAJENÝ ULÍTLÝ VÝLET

Addamsova rodina vyrazila na letní dovolenou na hrad Buchlov, aby se tu setkala s příbuznými – místními strašidly. Ta už i s Černou paní dlouho spala, jenže Addamsovi je rázně znovu probrali k posmrtnému životu. Hrad si tahle banda překřtila na „Bu-Bu Buchlov“ a začala řádit široko daleko! O podivnostech, které se kolem Buchlova děly, nepadne v novém animáku „Addamsova rodina“ jediné slovo. Vše bylo totiž velmi přísně utajeno! Jenže týmy PeckaFilmu to tak nenechají! Svět se o tomhle mega-úletu musí dozvědět co nejvíc!

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x