Jedenáctá Holešovská Regata připluje do zámeckých zahrad už tento pátek

Foto: Holešovská Regata
HOLEŠOV - Už tento pátek vpluje festival Holešovská Regata pojedenácté do holešovských zámeckých zahrad, kde nabídne spoustu skvělé muziky i doprovodných aktivit pro celou rodinu. Na hlavním pódiu se během dvou dnů vystřídají přední kapely české i slovenské hudební scény a chybět nebude ani oblíbená soutěž plavidel a přejezd lávky.

Zahrady se návštěvníkům otevřou v pátek v 16 hodin a na podiu vystoupí energické trio EL CHUPPA, slovenská kapela PETER BIČ PROJECT, držitelka Ceny Anděl LENNY, MICHAL HRŮZA v doprovodu smyčcového kvarteta a závěrečnou afterparty zajistí rocková skupina MOTUS s Gošou.

Během sobotního dne se na podiu vystřídají EWA FARNA, JELEN, MIG 21, THiS s Vojtou Kotkem, ADAM MIŠÍK, SEBASTIAN, STREET69, BOMBARĎÁK a legendární OLYMPIC s narozeninovým koncertem. Závěrečný ohňostroj bude patřit právě kapele Olympic k 60. narozeninám.

Sobota bude nabitá nejen skvělou hudbou, ale i bohatým doprovodným programem. „Už pojedenácté vyplují na vodní kanál netradiční plavidla a je jisté, že i letos to bude parádní podívaná. Na vodním kanále proběhne taky oblíbený přejezd 24 metrů dlouhé vodní lávky. Vítěz si kromě obdivu diváků odnese i finanční odměnu,“ sdělila manažerka Holešovské Regaty Alena Zámečníková.

Během festivalu se mohou návštěvníci podívat také dovnitř holešovského zámku a navštívit některou z probíhajících výstav, a to za poloviční cenu.

I letos nabízí pořadatelé možnost stanování zdarma. „Stanová louka se nachází hned za branou festivalového areálu v těsném sousedství místního koupaliště, které poskytuje sociální zázemí, bufet nebo kryté posezení. Místo není třeba předem rezervovat,“ pokračovala Zámečníková.

Novinkou letošního ročníku je nové centrální parkoviště, které bude zajištěno v areálu TON na Tovární ulici v Holešově. Příjezdy budou ze všech směrů vyznačeny. „Parkoviště bude zpoplatněno částkou 100 Kč/den. Pořadatelé žádají všechny návštěvníky festivalu, aby využili k parkování toto festivalové parkoviště,“ uvedla manažerka festivalu.

Zcela uzavřena bude od pátečních 15 hodin ulice Partyzánská, místní komunikace nám. F. X. Richtra a ulice Zámecká. Objízdná trasa pro všechna auta bude vedena ulicí Masarykova, ulicí Osvobození a Jihovýchodním obchvatem Holešova v obou směrech.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x