Jenáček končí, hokejisty Vsetína v příští sezoně povedou Stantien se Srdínkem

Foto: Hokejisty prvoligového Vsetína i v další sezoně povedou Roman Stantien a Jan Srdínko. Foto: www.hc-vsetin.cz
Foto: Hokejisty prvoligového Vsetína i v další sezoně povedou Roman Stantien a Jan Srdínko. Foto: www.hc-vsetin.cz
VSETÍN – Žádné převratné změny, pouze jeden zásah do realizačního týmu VHK Robe. Hokejisty Vsetína v příští prvoligové sezoně povedou současní trenéři Roman Stantien a Jan Srdínko. Někdejší vynikající hráči stáli na střídačce již v uplynulé sezoně, u prvního týmu mužů končí pouze asistent Luboš Jenáček, který byl součástí trenérského štábu s přestávkami od roku 2011.

„Jsme přesvědčeni, že toto rozhodnutí je pro klub nejlepší,“ má jasno jednatel VHK ROBE Vsetín Daniel Tobola.

Letošní ročník Chance ligy zahájila na Lapači trenérská dvojice Jan Srdínko – Luboš Jenáček. Tu v únoru doplnil Roman Stantien, jenž se stal hlavním koučem. Stantien si svými výsledky a poctivou prací vysloužil setrvání na Valašsku, spolupracovat bude dál s bývalým spoluhráčem Srdínkem.

„Tým se po příchodu Romana Stantiena herně i výsledkově zvedl a věříme, že v nové sezoně naváže na to nejlepší z té právě uplynulé,“ přeje si Tobola, který si váží i práce Jenáčka, který byl u mužstva dospělých s přestávkami dlouhých deset let. „To je v poměrech českého hokeje něco naprosto mimořádného. Luboš byl na střídačce v době, kdy jsme bojovali o druhou nejvyšší soutěž, stejně jako nyní, kdy jsme se v uplynulé sezoně dostali až do jejího semifinále. Symbolizuje kontinuitu uplynulého období a jeho místo v klubové historii je neoddiskutovatelné. Po dlouhých letech jsme se však rozhodli pro změnu a věříme, že bude pro obě strany prospěšná. Luboš dostal nabídku pokračovat v klubu v rámci mládeže, finální rozhodnutí je na něm,“ dodal Tobola.

Složení trenérského štábu VHK Robe Vsetín pro sezonu 2021/2022:

Hlavní kouč: Roman Stantien
Trenér: Jan Srdínko
Kondiční trenér: Tomáš Frolo
Trenér brankářů: Roman Peschout

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x