Kam za sportem ve Valmezu? Zjistíte to na novém portálu

Valmez spustil sportovní portál. Foto: portál Sportuj ve Valmezu
VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Dumáte nad tím, kam se ve Valašském Meziříčí vydat za sportem, kde hraje váš oblíbený tým nebo jakou pohybovou aktivitu vybrat pro své děti? Nejen na tyto otázky vám odpoví nový web – valmez.cz/sport.

Ve Valašském Meziříčí působí desítky sportovních oddílů, klubů a organizací, které se věnují členské základně různého věku a výkonnostního stupně. Navíc zde máme celou řadu městských i soukromých sportovišť. Dosud však informace o nich všech byly hodně roztříštěné a to jsme se rozhodli změnit. Proto vznikl nový sportovní portál,“ vysvětlil záměr radnice místostarosta Petr Nachtmann.

Na webu najdou zájemci přehledně rozdělené informace o venkovních i vnitřních sportovištích, otevírací době nebo podmínkách užití. Nechybí ani jednotlivé sportovní organizace s kontakty na jejich zástupce nebo odkazem na web. „Chybět samozřejmě nemohou ani informace pro aktivní seniory a představení pravidelně se opakujících sportovních a volnočasových aktivit. Díky kalendáři akcí lidé také zjistí, kdy hraje jejich oblíbený tým nebo kam vyrazit o víkendu za sportem,“ doplnil místostarosta Nachtmann.

Nový sportovní portál města Valašské Meziříčí vznikl v rámci projekt Zefektivnění komunikace s veřejností v Mikroregionu Valašskomeziříčsko-Kelečsko spolufinancovaného Evropskou unií.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x