Kolony ze všech příjezdových stran. Uzavírka Kunovic začala

KUNOVICE - Dlouhé kolony aut se dnes ráno začaly tvořit ze všech příjezdových stran. Začala totiž platit avizovaná uzavírka hlavního průtahu mezi Kunovicemi a Uherským Hradištěm.

Ode dneška začala platit uzavírka na silnici I/55. Důvodem je rekonstrukce a částečné rozšíření silnice v průtahu Kunovicemi. Uzavřena je silnice v úseku od křižovatky v centru města po křižovatku s návazností na obchvat I/50 směrem na Uherské Hradiště.

Řidiči musí využívat objízdnou trasu přes Míkovice a po silnici I/50. Je proto třeba počítat se zdržením v řádu desítek minut, zejména v časech dopravní špičky v ranních a odpoledních hodinách. Doporučujeme proto všem řidičům, aby při cestě ve směru od Zlína směrem na Hodonín využívali trasu přes Nedakonice a Moravský Písek.

Vjezd do rekonstruovaného úseku je možný jen na povolení, výjimku mají všechny spoje Integrované dopravy Zlínského kraje a městské hromadné dopravy, které budou úsekem projíždět podle jízdních řádů.

Předpoklad úplného dokončení stavebních prací je v roce 2022. Postupné uzavírky a změny objízdných tras najdete na webu prutahkunovice.cz.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x