Kometa znovu bez lesku. Brno – Zlín 2:3 po nájezdech.

Foto: Zlin Press Jiří Zaňát
BRNO - Tohle jsou dva velmi chutné body, Zlínským to v tomto ročníku proti Kometě opravdu jde. Ze tří duelů mají osmibodový zisk, Brňané si v neděli zaknihovali teprve první.

Byl to mimo jiné souboj dvou elitních brankářů se zkušenostmi z obou mužstev. V kleci domácích Marek Čiliak, v hostující Libor Kašík. Po utkání oba vyhlášeni nejlepšími hráči svých týmů.

Zpočátku měl více práce Kašík, první desetiminutovku hráli hosté ostražitě, ale také dvakrát v oslabení, a tak nebylo divu, že měli domácí optickou převahu.

Nástup do druhé třetiny vyšel bleskově Kometě. Hruška se dostal do velmi výhodné pozice a ve 21. minutě poslal domácí do vedení.

Zlín vyrovnal po „luxusní“ minele obránce Brna Pyrochty. Ten namazal ve 36. minutě Dufkovi, který se neunáhlil po pěkné kličce sám před Čiliakem vyrovnal.

Pak se od 52. minuty zdálo, že tři body zůstanou pod Špilberkem. Mueller byl totiž svým bekhendem nadmíru přesný.

Zlín dočasně spasil Okál, když pěknou ranou v 55. minutě vyrovnal na 2:2.

V prodloužení spíše kočkovaná trojic a v nájezdech byli Berani lepší, postupně se trefili Dufek, Honejsek a Nosek, Kašík dvakrát uzmul Brňanům širokou holí puk ještě předtím, než ho pořádně ohrozili. Docela mazácký počin.

Kometa Brno – PSG Berani Zlín 2:3.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x