Komplikace před pohárem. Střelec Slovácka Jurečka dodatečně doplnil národní tým

Útočník Slovácka Václav Jurečka obdržel pozvánku do národního týmu. Foto: Jan Zahnaš
UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Fotbalisté Slovácka přišli před pátečním semifinále MOL Cupu o útočníka Václava Jurečku. Nejlepší střelec uherskohradišťského celku byl totiž dodatečně povolán do národního týmu, který ve čtvrtek čeká semifinále play-off o postup na mistrovství světa proti Švédsku.

Sedmadvacetiletý forvard prožívá nejlepší sezonu v kariéře a s dvanácti góly v ligovém ročníku mu patří druhé místo v tabulce kanonýrů.

Naposledy sice vyšel gólově naprázdno, přesto si vysloužil pozvánku do reprezentace, ve které nahradí zraněného kanonýra Patrika Schicka.


Na srazu se Jurečka potká i se dvěma odchovanci Slovácka. Nominaci obdržel Michal Sadílek (FC Twente) a Milan Heča (AC Sparta Praha).

Filip Vecheta pak dostal reprezentační pozvánku k výběru U19, který čeká elitní fáze kvalifikace o postup na Mistrovství Evropy.

V nominacích reprezentačních výběrů jsou mezi náhradníky i další hráči Slovácka. U seniorské reprezentace byl mezi náhradníky před svým zraněním rovněž gólman Filip Nguyen. U reprezentačního výběru U20 jsou mezi náhradníky Tomáš Vincour, Jiří Borek a Pavel Juroška. Mezi náhradníky jsou tři hráči Slovácka i u reprezentačního výběru U19 – Martin Kudela, Maxim Stropsa a David Šlechta.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x