Kovozoo zve na Den Země

foto: Kovozoo Staré Město
STARÉ MĚSTO – Dvaadvacátý duben se do lidského podvědomí zapsal jako Den Země. Důkazem je i třináctý ročník oslav nejen pro děti ve staroměstské Kovozoo.

Kovozoo ve Starém Městě už dlouhá léta vede nejen děti k recyklaci. Důkazem jsou zdejší zvířata vytvořená ze železného odpadu, která tvoří originální zoologickou zahradu.

Vzhledem ke světovému Dni Země, který se oficiálně slaví 22. dubna, se REC Group, tedy Recyklační ekologické centrum, rozhodlo uspořádat oslavy tohoto významného dne. I když tedy budou o jeden den posunuty – na 23. dubna – omluvou všem trpělivcům bude nabytý program v areálu Kovozoo.

Příchozí se můžou těšit na vystoupení kapely Mňága a Žďorb, nebo na bagrovou a science show. Součástí programu bude také křest nového zvířecího přírůstku do řad Kovozoo. Malí vědci se můžou už teď těšit na chemickou a fyzikální laboratoř, vystoupení kouzelníka Jirky Hadaše nebo Železného Zekona.

Součástí programu bude také ekoolypiáda pro děti a trpělivé maminky si budou moci vychutnat trochu pohody v koutku krásy a zdraví.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x