Kradl jako straka, teď ale spadla klec

Ilustrační foto: archiv zlin.cz
UHERSKOHRADIŠŤSKO – Celou řadu krádeží má na svém kontě dvaatřicetiletý muž z Uherského Brodu, který řádil po celém okrese a kradl doslova, co se dalo. Vzhledem k tomu, že se jedná o recidivistu, muži nyní hrozí až tři roky za mřížemi.

Mladý muž z Uherského Brodu kradl jako straka. Krádeží se dopouštěl po celém okrese Uherské Hradiště, zejména pak v obchodech s potravinami a v drogeriích. „V jeho kapsách končily např. parfémy, různý alkohol, čokolády, ale odnášel i elektrické spotřebiče,“ upřesnila policejní mluvčí Milena Šabatová.

Muž ovšem nepohrdl ani jízdním kolem, které stálo u základní školy. „Tímto jednáním způsobil škodu za téměř dvacet tisíc korun,“ sdělila policejní mluvčí.

Zanedlouho ale spadla klec. Policisté muže zadrželi a poté, co se ke svému činu přiznal, putoval do Vazební věznice Brno.

Následně vyšlo najevo, že v tomto „oboru“ není žádným začátečníkem. V posledních třech letech byl dokonce za obdobnou trestnou činnost již odsouzen. Nyní mu tak hrozí až tříleté vězení,“ uzavřela Šabatová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x