Kraj opět ocení nejlepší knihovny

foto: Zlínský kraj
ZLÍNSKÝ KRAJ – Radní Zlínského kraje se rozhodli ve spolupráci s Krajskou knihovnou Františka Bartoše, že i v letošním roce vyznamenají nejlepší knihovny a jednotlivé knihovníky.

I v letošním roce ukázalo vedení Zlínského kraje, že na veřejných knihovnách opravdu záleží. Radní totiž ve spolupráci s vedením Krajské knihovny Františka Bartoše rozhodli o ocenění nejlepších knihoven i jednotlivých knihovníků za vynikající a nadstandartní práci.

„Ocenění je každoročně udělováno zpravidla čtyřem veřejným knihovnám a čtyřem knihovníkům za jejich přínos k rozvoji a modernizaci knihovnických a informačních služeb, za péči o literární dědictví a vůbec za jejich celkový významný podíl na kulturním, vzdělávacím i komunitním životě ve městech a obcích,“ sdělila krajská radní pro kulturu a školství Zuzana Fišerová.

Návrhy na ocenění můžou podávat všichni občané kraje starší 18 let, odborná veřejnost i zástupci jednotlivých samospráv do 20. května 2022. Formuláře k nominaci spolu s podrobnými informacemi občané najdou na webu Krajské knihovny Františka Bartoše www.kfbz.cz nebo na internetových stránkách Zlínského kraje www.kr-zlinsky.cz v sekci Kultura.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x