Král rallye slavil kulatiny. Miloslav Regner zaparkoval na sedmdesátce

Miloslav Regner s bratranci Josefem a Karlem (Foto: Zlin.cz)
ZLÍN - Přepočetní přátelé z motoristických kruhů, rodina, kamarádi. Ti a mnozí další přišli popřát na velmi příjemnou oslavu Miloslavu Regnerovi. V čase, kdy už má jím vedený tým v hlavách přípravy velmi jubilejního 50. ročníku populární a věhlasné "Barumky" se všichni mohli na chvíli zastavit.

Přišli a přijeli totiž popřát úžasnému muži k jeho životní sedmdesátce. Ano, Mr.Barum či King of rally, jak se mu od oslavy může mezi blízkými říkat, je přesně o dvacet let starší, než elitní evropská rallye soutěž.

Dlouholetý ředitel a předtím řadu let mimo jiné tajemník Barum Czech Rally Zlín Regner přijímal moře gratulací, naprosto originálních dárků a přání. Spoustu zdraví a dalších úspěchů popřál například prezident Autoklubu České republiky Jan Šťovíček, gratulace jen pršely ze všech stran.

Regner na oslavy nebyl sám, pomáhala celá rodina od vnoučat přes děti Jana a Danu až po nepostradatelnou manželku Martu. Ale rodina byla tentokrát širší a její členové prozradili, co se o Miloši tolik neví.

„Naši tatínci byli bráškové, oba měli smysl pro humor a to Miloš stoprocentně podědil. Vybavujeme si chvíle, kdy Miloš – „ten ze Zlína“ – jezdil coby kluk na prázdniny do jeho a našeho rodného kraje na Náchodsko. Přejeme mu hodně sil a splněných cílů ve zdraví,“ potěšili jubilanta svoji přítomností bratranci Josef a Karel Regnerovi.

Jinak patřil večer především oslavenci, vzpomínkám, ale i plánům, jak dál.

„U Barumky jsem od čtvrtého ročníku od roku 1974, tam jsem taky poznal ženu Martu, tehdy slečnu Džavíkovou. Jsme soutěží posedlí desítky let, stejně jako naše děti, Honza mi už delší čas dělá zástupce ředitele, třeba se dočkám u Barumky nějakých postů taky u vnuků,“ plánuje svěží sedmdesátník.

Ten zdaleka nekončí. A jak bude jeho Barum rallye vypadat až jí bude jako jemu nyní rovných sedmdesát?

„To bych tak rád věděl a stejně rád bych se toho dožil,“ smál se jubilant s tím, že mu spoustu let dělá v zázemí vedle vlastní manželky a řady osvědčených spolupracovníků neocenitelné pracovní služby Vlasta Greplová.

„Snad to můžu prozradit, chybí ji rok do devadesátky, je neskutečná, můj vzor,“ naznačil „král Miloslav“, jak že to bude s ním a jeho soutěží v roce 2040.

Nuže, pevné zdraví, pane králi.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x