Kroměřížská radnice vyhlásila soutěž na grafický návrh vratných kelímků

Foto: MěÚ Kroměříž
KROMĚŘÍŽ - Kroměřížská radnice vyhlásila soutěž na vytvoření grafického návrhu kelímků, které budou sloužit jako vratné na akcích pořádaných městem, jeho organizacemi i dalšími pořadateli. Serveru Zlin.cz to řekl mluvčí kroměřížské radnice Jan Vondrášek.

„Sledujeme tím hned několik cílů. Používáním vratných kelímků snížíme objem plastového odpadu. Kelímky budou také sloužit jako propagační materiál města, suvenýr, který si kromě akcí občané a návštěvníci města zakoupí i v Turistickém informačním centru,“ poznamenal místostarosta Vratislav Krejčíř.

Radnice očekává, že vítěz přijde s originálním, výstižným a po grafické a marketingové stránce funkčním motivem. „Hledáme hravý, pestrý, zábavný a výstižný motiv aplikovatelný na celou plochu vratných kelímků o obsahu 0,5 litru a 0,3 litru, a to v celobarevném provedení. V návrhu musí být viditelně zapracováno logo města Kroměříže v souladu s grafickým manuálem města,“ popsal vedoucí odboru kultury a cestovního ruchu Pavel Zrna. Návrh může obsahovat i slogan nebo text vystihující Kroměříž.

Soutěž je otevřena pro širokou odbornou i laickou veřejnost. Maximální počet návrhů od jednoho autora je omezen na dva. Grafický návrh je nutné dodat ve formátu pdf ve dvou variantách – plošné rozložení a vizualizace kelímku. „Autor ke každému návrhu připojí krátkou písemnou informaci o tom, co jeho návrh vyjadřuje, jaká je jeho symbolika a jaký má vztah k městu,“ dodal Zrna.

V přihlášce do soutěže je třeba uvést jméno nebo název firmy, adresu a kontaktní údaje. Podáním přihlášky s grafickým návrhem vyslovuje soutěžící souhlas s podmínkami soutěže a s publikováním návrhu pro účely propagace soutěže včetně publikování svého jména. Přihlášky s návrhem musí být zaslány nejpozději do 17. března 2020 na adresu marcela.nehodova@mesto-kromeriz.cz. Na této adrese zájemci získají další informace. Vítěze vybere hodnotící komise, bude oceněn odměnou ve výši 7777 korun.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x