Kroměřížské technické služby chtějí získat nové zakázky, nabízejí opravy aut i úklid

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Kroměříž)
KROMĚŘÍŽ - Kroměřížské technické služby (KTS) se po nástupu nového vedení pokoušejí sehnat nové zákazníky. Společnost, kterou stoprocentně vlastní město Kroměříž, nabízí opravu automobilů, komunikací i veřejného osvětlení a také čisticí a úklidové práce, serveru Zlin.cz to oznámil mluvčí města Jan Vondrášek.

„Rádi bychom, aby KTS nebyla v budoucnosti závislá pouze na příjmech od města. Je to jeden z úkolů pro nového ředitele Mariana Vítka,“ uvedl starosta Jaroslav Němec.

Středisko komunikací nabízí dlaždičské, zednické a obkladačské práce, řezání betonových a asfaltobetonových ploch, ruční pokládku asfaltobetonu, terénní úpravy i zajištění zimní údržby na komunikacích. U veřejného osvětlení KTS zajistí jeho montáž, opravu i údržbu, a to včetně revizí.

Zákazníkům společnost nabízí i čištění komunikací a prostranství zametacími stroji, přistavení kontejnerů o objemu tři, šest, devět či 12 metrů krychlových, dodávku vody do zahradních bazénů, zalévání a další práce související s údržbou zeleně či splachování komunikací a prostranství cisternou. Zajistí také vyklizení a úklid bytů, rodinných domů, kanceláří a dalších prostor.

Co se oprav automobilů týče, KTS zajistí přípravu vozidel na technickou kontrolu, a to včetně jejího provedení, opravy podvozků a brzdových systémů i drobné opravy na motorech. Pracovníci také vymění olej, chladicí kapaliny i brzdové kapaliny, výměnu a přezouvání pneumatik, sezonní prohlídky i diagnostiku vozidel.

„Při změně organizační struktury společnosti jsme zjistili, že máme dostatečné kapacity k tomu, abychom nabídli své služby v podstatně větší míře i dalším zákazníkům, ať už půjde o města či obce, podnikatelské subjekty či o jednotlivé občany. Naši odborníci jsou připraveni odvést plně profesionální práci za konkurenceschopné ceny,“ doplnil ředitel KTS Marian Vítek.

Kontakty na jednotlivé provozy:

  • Komunikace – František Obdržálek, tel.: 604 290 532, 571 130 174
  • Veřejné osvětlení – Josef Látal, tel.: 604 290 533, 571 130 176
  • Čištění města – Milan Podaný, tel.: 739 321 493, 571 130 175
  • Opravárenství – Vlastimil Sedláček, tel.: 604 290 540, 571 130 171
×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x