Kvasina poprvé skóroval! Slovácko na soustředění přetlačilo Radnički Niš

Fotbalisté Slovácka si v Turecku připsali další výhru. Foto: 1. FC Slovácko
UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Fotbalisté Slovácka zahájili své druhé soustředění v Turecku těsnou výhrou. Celek z Uherského Hradiště v sobotním zápase porazil srbský tým Radnički Niš 1:0. Jediný gól vstřelil v 88. minutě útočník Marko Kvasina, který zužitkoval přihrávku Ondřeje Mihálika. Pro rakouského forvarda to byla premiérová trefa v moravském klubu.

Slovácko v zápase určovalo tempo hry, drželo míč a bylo aktivnějším týmem. V prvním poločase se mohl mezi střelce zapsat Havlík, který dostal přihrávku do zajímavého prostoru, ale gólman jeho střelu zneškodnil. Na druhé straně na konci poločasu přišla chyba ve středu hřiště a jeden z hráčů Niše nastřelil břevno.

I ve druhém poločase mělo Slovácko herně navrch a opticky více ze hry, bylo ještě nebezpečnější než v úvodní části, ale šance Vechety a Hofmanna gólem neskončily. Když už se po střele Havlíka prosadil dorážející Juroška, neuznal sudí branku kvůli ofsajdu.

Moravané skórovalo až v závěru střetnutí. Po centru Mihálika se střelou z voleje prosadil Kvasina.

Slovácko sehraje na herním kempu v Turecku ještě dva zápasy. V úterý se utká s ukrajinským týmem FC LNZ Cherkasy a v pátek 2. února v generálce vyzve černohorský celek FK Buducnost Podgorica.

Přípravný fotbal –

FK RADNIČKI NIŠ – 1.FC SLOVÁCKO 0:1 (0:0), hráno v Beleku

Branka: 88. Kvasina

Slovácko: Fryšták – Blahút, Daníček (62. Kadlec), Hofmann (62. Srubek), Kalabiška (62. Sinyavskiy) – Petržela (62. Reinberk), Havlík (73. Kvasina), Trávník (73. Kudela), Kohút (62. Kim), Juroška (62. Mihálik) – Cicilia (62. Vecheta).

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x