Kvůli rekonstrukci plynového potrubí je v Hradišti komplikovanější doprava

Ilustrační foto (Foto: Zlin.cz)
UHERSKÉ HRADIŠTĚ - V uherskohradišťské ulici J. Lucemburského a v části ulice Otakarova začaly stavební práce spojené s rekonstrukcí plynového potrubí. Tyto práce se neobejdou bez dopravního omezení v této části centra města, serveru Zlin.cz to uvedl mluvčí města Jan Pášma.

Průjezd ulicí J. Lucemburského a v části ulice Otakarova bude umožněn pouze jednosměrně jedním jízdním pruhem, a to ve směru od Moravního náměstí směrem do centra, tedy ke křižovatce s ulicí Dlouhá a Jana Blahoslava a následně ulicí Jindřicha Průchy.

„Díky trasování plynovodu v komunikaci a nutnému dočasnému zúžení vozovky v ulici Otakarova nebude možné do této ulice odbočit z ulice Dlouhá. Vozidla přijíždějící touto ulicí budou moci projet pouze rovně do ulice Jana Blahoslava,“ upřesnil Pášma.

Řidiči by měli při průjezdu uvedenou částí centra města dbát zvýšené opatrnosti a pokud to bude možné, měli by využít objízdnou komunikaci kolem centra města v uluci Na Stavidle, Staré Tenici a Svatojiřském nábřeží.  Na plynovém potrubí budou dělníci pracovat do konce srpna.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x