Ledoborci v akci. Pepa a Josef jdou na hokej. Když válí praděda

Vlevo Josef Procházka, vpravo Antonín Řezníček. Foto: zlin.cz
POZLOVICE - Málokdy vídaná záležitost. Azurové nebe, sluníčko, kam se podíváš, teploměr jeden stupínek pod nulou a po předešlých pořádných mrazech celá Luhačovická přehrada k dispozici bruslařům. Nutno říci, že nejrůznějšího věku. Do boje se chystají hned dva frajeři, s nimiž je dobré seznámit se. Takže vítejte na ledovém zrcadle, na kluzišti o rozměrech čtyřiceti hektarů!

„Já jsem Tonda Řezníček, jsem i s kamarádem odsud z Luhačovic, no prostě jsme si přišli vychutnat tu atmosféru, počasíčko, brusle mám staré jen deset let, dostal jsem je k pětašedesátinám,“ praví muž, který už už zkouší pevnost a pružnost hokejky a hledá puk.

Kamarád Josef Procházka už doplňuje údernou dvojku. „No, Tonda je ještě v juniorce, mně je sedmdesát devět, ale cítím se výborně. Moje brusle jsou taky zánovní, už dobrých pětapadesát roků, před chvíli jsem sice šel k zemi, ale to nic, jen škrábnutí. Já už jsem praděda a něco jsem zažil i zkusil, hokej je sport pro chlapy, takže jedeme dál, nic nesmíme vypustit, podmínky jsou úžasné,“ hrne se na led nezdolný muž.

Pokračování článku najdete zde.

Sponzorováno: Špičková hokejová výstroj od Sportega.cz

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x