Letní smeče v Holešově. Pohoda, pot a úsměvy

foto: zlin.cz
HOLEŠOV - Už pojedenácté uspořádala osvědčená dvojice holešovských tenisových organizátorů Jiří Polášek a Pavel Sláma báječný V.I.P turnaj, pro ty, kteří se chtějí bavit, pohybovat se a poměřit síly s kamarády z Holešova i okolí. V pravidlech stojí i důležitá věc, součet věku dvojice nesmí být nižší než 110 let.

Čtyři skupiny, třináct dvojic, dvě dámy mezi chlapy. Nálada a atmosféra přímo rodinná, osobností celá řada, vedle podnikatelů i politici z regionu. Tady ovšem platila jen „politika“ tenisová.

„Makat, makat, makat a taky hrát hlavou,“ shodli se třeba poslanec Radek Vondráček s náměstkem hejtmana Zlínského kraje Radkem Doleželem. Pánové přesvědčili o sportovním talentu, mezi nejlepší se ale tentokrát nedostali, třebaže svá předsevzetí plnili do puntíku.

Mimochodem boje byly nesmírně vyrovnané, opravdu nebyl znát rozdíl mezi účastníky čtyřčlenné finálové skupiny a těmi, kteří se prali o další umístění.

„No, když se to tak vezme, naše hezké umístění v první desítce rozhodně není k zahození,“ smál se exšéf Poslanecké sněmovny Vondráček.

Vlastní finálová skupina byla jako celý turnaj nesmírně zamotaně vyrovnaná, rozhodovaly skutečně maličkosti.

„A fyzička,“ tetelila se radostí mírně zmožená vítězka, náměstkyně hejtmana Zlínského kraje Olga Sehnalová. Ta měla po ruce zlínského novináře Jana Čadu a jejich radost z putovního poháru byla nelíčená.

„Tak jsem ji ještě doma v Kroměříži stačila vychutnat na šestikilometrové vycházce se svým psem,“ dodala Sehnalová, která v dorosteneckém věku patřila k tehdejší československé dívčí špičce. A co se naučila, to v Holešově před zraky pánů dokázala i po letech prodat.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x