Letošní advent startuje ZLIN.CZ v novém kabátě. Jak se vám líbí?

ZLIN.CZ v novém kabátě
ZLIN.CZ v novém kabátě se přizpůsobí každému zařízení
Vážení čtenáři portálu ZLIN.CZ, máme pro Vás jeden předčasný vánoční dárek - ZLIN.CZ v novém designu, přizpůsobený pro vaše mobilní telefony a s několika vychytávkami. Vyzkoušejte je a napište nám, jak se vám líbí.

Na novém ZLIN.CZ jsme pracovali intenzivně více jak půl roku. Primárním cílem bylo, aby se vám příjemně četl náš online magazín i na mobilních zařízeních, protože víme, že stále více z vás navštěvuje ZLIN.CZ právě z chytrých telefonů a tabletů. Nový design je tedy plně responzivní – přizpůsobí se velikosti obrazovky prohlížeče na jakémkoliv zařízení.

Nový ZLIN.CZ se přizpůsobí i Vašemu mobilnímu zařízení.

Nový design a funkce pro pravidelné návštěvníky

Kromě kompletního přepracování vzhledu ZLIN.CZ a i samotného loga magazínu přináší nový design i několik novinek, jako je možnost personalizace – přizpůsobení si obsahu úvodní stránky a osobního prostoru, který najdete pod ikonkou „panáčka“ vpravo nahoře. Pod „panáčkem“ najdete možnost přidávat si oblíbené webkamery, články, témata či region. Tento obsah se Vám pak bude přednostně zobrazovat pokaždé, když se na ZLIN.CZ vrátíte přímo na vaší úvodní stránce. Témata zpráv a rubriky magazínu, které Vás zajímají, si do oblíbených uložíte pomocí formuláře „Chci sledovat“ ve spodní části úvodní stránky. Oblíbenou webkameru nebo článek, který si chcete uložit k přečtení na později, si přidáte do svého osobního prostoru pomocí kliknutí na ikonku záložky u každé webkamery či nad obrázkem každé zprávy.

V novém osobním menu si můžete přidat to, co Vás zajímá a aktivovat si Noční režim a pomocí záložek si můžete odložit přečtení článku na později nebo oblíbit webkameru.

Pokud jste zvyklí si přečíst zprávy před spaním, velmi se vám určitě bude hodit zcela nová funkce – tzv. noční režim, kterou najdete také v oblíbených. Tato funkce bude šetřit nejen vaše oči a připraví vás příjemně na spánek, ale bude zároveň šetřit i baterii vašich mobilních zařízení. A věříme, že si ji oblíbíte tak, že si ji necháte zapnutou trvale.

I nadále ovšem chceme být především místem, kde se dozvíte nejvíce zajímavých a aktuálních informací z vašeho kraje. Ochuzeni nezůstanete o denně přidávané články, kalendář kulturních a sportovních akcí, webkamery a předpověď počasí pro celý region. A pokud jste odjinud, než ze Zlína, jistě oceníte, že si můžete vybrat zprávy přímo z Vašeho regionu.

Chceme být blíže i návštěvníkům ze Vsetínska, Kroměřížska, Uherskobrodska i Uherskohradišťska

Napište nám, jak se vám nový ZLIN.CZ líbí do komentářů pod článkem. Děkujeme!

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x