Lidé v Kloboukách vyberou na veřejném fóru desítku problémů města

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Valašské Klobouky)
VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Zdravé město Valašské Klobouky připravuje pro své občany v pořadí čtvrté veřejné fórum „Klobouky Vašima očima“. Lidé zde dostanou příležitost vyjádřit svůj názor, podílet se na hledání podnětů a spolupracovat na určení TOP 10 problémů, pro které se bude hledat řešení. Server Zlin.cz o tom informovala mluvčí valašskokloboucké radnice Lenka Zvonková.

Diskutovat se bude o územním rozvoji, životním prostředí, dopravě, sociálním prostředí, ekonomice, cestovním ruchu, vzdělávání, kultuře a dalších tématech. Fórum se uskuteční 20. února od 17 hodin v kulturním domě Klobučan.

„Na veřejné fórum srdečně zveme všechny obyvatele bez rozdílu věku, kteří mají zájem o veřejné dění a život v našem městě. Jak samotný název napovídá, jde o to zjistit, jaké jsou „Klobouky Vašima očima“. Ceníme si všech názorů a těšíme se, že se u pracovních stolů rozvine podnětná diskuse nad tím, kde se jako město můžeme zlepšit, posunout a zkvalitnit,“ pozvala Eliška Olšáková, starostka města Valašské Klobouky.

V úvodu fóra zazní zhodnocení, jak se podařilo naložit s TOP 10 problémy z minulého ročníku. Následně budou lidé vyzváni k předkládání námětů u jednotlivých pracovních stolů na daná témata. Společným hlasováním pak bude zvoleno TOP 10 největších problémů města. Ty postoupí do ověřovací ankety, v níž veřejnost svými hlasy potvrdí či pozmění pořadí jejich důležitosti.

Během programu se mohou účastníci těšit na soutěže o ceny i občerstvení. Pro rodiny s dětmi bude k dispozici dětský koutek, kde se nejmenší návštěvnici zabaví a pohrají si. Dojde také k vyhodnocení soutěže o nejlepší sportovní slogan a kulturní slogan, která probíhá na Facebooku města.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x