Luhačovice modernizují systém platby vstupenek a suvenýrů

Ilustrační foto: archiv zlin.cz
LUHAČOVICE – Platba pouze hotovostí za vstupenky do divadla, kina, na koncerty či za suvenýry už je minulostí. Odteď budou moci návštěvníci Městského domu kultury Elektra platby uhradit z pohodlí domova online, nebo na místě platební kartou.

V luhačovickém Infocentru je platba kartou možná už poměrně dlouho a tuto možnost využívá stále více návštěvníků. Platbu kartou se proto rozhodli zavést také v kině, kde na tento požadavek ze strany veřejnosti zaměstnanci naráželi čím dál častěji.

Prodej vstupenek je tak rychlejší a pro mnohé návštěvníky i komfortnější. Platba hotově bude samozřejmě i nadále možná. Rozhodli jsme se pro pořízení mobilních terminálů připojených přes síť GSM, což přináší možnost platit kartou například i na našem stánku na jarmarcích či provizorní pokladně letního kina,“ uvedl ředitel Městského domu kultury Elektra Jan Zavřel.

A to není vše. V těchto dnech probíhá také spouštění online rezervačního systému vstupenek na kulturní akce pořádané Městským domem kultury Elektra.

Návštěvníci tedy budou moci zarezervovat vstupenku na našem webovém portálu a rovnou ji uhradit kartou. Vstupenku si pak mohou vytisknout nebo si ji nechat v elektronické podobě ve svém telefonu a při vstupu se obsluze pouze prokáží QR kódem, který je na vstupence vygenerován,“ pokračoval Zavřel.

Pokračování článku najdete zde.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x