Luhačovice v sobotu ožijí zdravím a módou

Foto: korunkapomaha.cz
LUHAČOVICE – Lázeňská kolonáda a centrum města ožijí v sobotu 17. července tradiční benefiční akcí Luhačovice – město zdraví a módy. Hlavním „tahákem“ bude večerní módní přehlídka předních českých návrhářek a designérů, vystoupení Leony Machálkové nebo koncert kapely Nebe s Přemkem Forejtem.

Kromě módní přehlídky je celý program po celé odpoledne a večer pro veřejnost zdarma. „Letos pořádáme již 18. ročník této pro nás doslova srdcové benefice. Luhačovice – město zdraví a módy jsme vždy pořádali u příležitosti zahájení lázeňské sezóny. Loni se po dlouhých 16 letech nekonala a letos jsme kvůli mimořádným akcím poprvé s touto akcí pod širým nebem,“ řekla ředitelka pořádající Korunky Luhačovice Veronika Záhorská.

Program začíná ve 12 hodin, v průběhu odpoledne se lidé mohou těšit na koncert zpěvačky Leony Machálkové, rozhovory Jitky Boho s hosty nebo na taneční vystoupení Luhačovického okrašlovacího spolku Calma. Pro děti bude připravena také cestovatelská hra tematicky propojená s cestovateli Miroslavem Zikmundem a Jiřím Hanzelkou.

Dále zde budou stánky s občerstvením, ale také barbershop nebo ukázky řemesel či ochutnávky regionálních specialit. Celá akce na lázeňském náměstí bude pro veřejnost zdarma. Benefice vyvrcholí od 20 hodin módní přehlídkou předních českých návrhářů a designérů – Yvony Leitner, Atelieru Flannel, Beaty Rajské a Vasky, která bude na lázeňské kolonádě zpřístupněna pouze se zakoupenou vstupenkou. Veřejnost ji bude mít zprostředkovanou na LED obrazovkách.

Výtěžek z módní přehlídky předáme vybraným rodinám starajícím se o nemocné či handicapované děti a dále pak rodinám, které zasáhlo v červnu ničivé tornádo. Vyvrcholením celé akce bude koncert kapely Nebe a jejího hosta Přemka Forejta. Tento koncert věnujeme všem, co nám dlouhodobě pomáhají v našich charitativních aktivitách a zároveň i těm, co nyní pomáhali v místech zasažených ničivým tornádem,“ dodala ředitelka Korunky Veronika Záhorská.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x