Malé adventní řemeslné trhy budou v Holešově 3. a 4. adventní sobotu

Ilustrační foto (Foto: MKS Holešov)
HOLEŠOV - Oblíbené adventní a předvánoční trhy v Holešově nemohou z důvodu vládních nařízení probíhat podle tradic. I tak se město Holešov snaží zpříjemnit adventní období malými a nekonfliktními akcemi, sdělila serveru Zlin.cz mluvčí holešovské radnice Hana Helsnerová.

Předvánoční trhy se v Holešově uskuteční v omezené míře na náměstí Dr. E. Beneše, v prostorách nádvoří zámku i s výstavou betlémů a také na nám. sv. Anny.

Proběhnou třetí a čtvrtou adventní sobotu – tedy 12. a 19. prosince. Součástí trhů bude i kulturní program. Obě soboty vystoupí na náměstí „Hudecká partyja M. Dvořáka“, a to v době od 9.30 do 12 hodin. Zájemci si tedy mohou přijít nakoupit vánoční dárky nebo jen tak nasát – v mezích vládních opatření – předvánoční atmosféru. 

Návštěvníci holešovského zámku budou o adventních víkendech moci kromě výstavy „Betlémy za sklem“ v arkádách, která je přístupná každý den, navštívit také výstavu prací žáků Střední nábytkářské školy umístěné v prvním poschodí zámku. Tato výstava nese název „Design dřeva“ a otevřena bude v době 10 až 17 hodin.

Další adventní a předvánoční dění je připravováno v souladu s nařízeními Vlády ČR, ale přesto město Holešov předpokládá, že proběhne několik dalších zajímavých a smysluplných předvánočních akcí, jež nás pozitivně dovedou do krásného vánočního času.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x