Malé adventní řemeslné trhy budou v Holešově 3. a 4. adventní sobotu

Ilustrační foto (Foto: MKS Holešov)
Holešov – Díky rozvolnění vládních opatření se mohou také v Holešově uskutečnit v omezené míře oblíbené vánoční trhy na náměstí Dr. E. Beneše. Serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí holešovské radnice Hana Helsnerová.

Město Holešov připravuje trhy na třetí a čtvrtou adventní sobotu, tedy 12. a 19. prosince.  Součástí trhů bude i kulturní program u kašny. Zájemci si mohou přijít nakoupit vánoční dárky nebo jen nasát předvánoční atmosféru. O adventních sobotách plánujeme také umístění prodejních stánků na nádvoří zámku, o podrobnostech budeme informovat aktuálně.

Mimo to bychom rádi zachovali tradiční adventní vystoupení žáků a učitelů Základní umělecké školy F. X. Richtera Holešov. Každou adventní neděli tak mají všichni zájemci možnost přijít si poslechnout krátká hudební vystoupení, která si žáci a učitelé i za těchto nepříznivých podmínek připravili.

V neděli 6. prosince od 16 hodin vystoupí ZUŠ na nádvoří zámku, v neděli 13. a v neděli 20. prosince pak vystoupí jako v minulých letech na náměstí Dr. E. Beneše, rovněž vždy v 16 hodin. Na náměstí jsou každý den k dispozici stánky s nabídkou občerstvení a domácích produktů.

Návštěvníci holešovského zámku budou o adventních víkendech moci kromě výstavy „Betlémy za sklem“ v arkádách, která je přístupná každý den, navštívit také výstavu prací žáků Střední nábytkářské školy umístěné v prvním poschodí zámku.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x