Martin Hosták ve Zlíně skončí?

Foto: Zlin.cz
ZLÍN - Byl to před třemi lety docela nečekaný krok. Na pozici generálního manažera se ve zlínském hokejovém klubu objevil muž odjinud, konkrétně z Hradce Králové. Spolupracovník České televize Martin Hosták. Bývalý výborný hokejista se zkušenostmi z NHL, reprezentace i tuzemských a zahraničních soutěží.

Zlínská kapitola pro něj byla novum, bral to tehdy jako velkou pracovní výzvu. Tři roky vedl z výkonné top funkce klub, který nežil a rozhodně nežije ve finančním přepychu.

Teď se v médiích objevily zprávy o tom, že po dovolené skončí a že je vše předjednáno a prakticky hotovo.

Tiskový mluvčí PSG Berani Zlín Roman Ordelt: „Bližší informace zatím nemám k dispozici, Martin Hosták je na dovolené, jasněji by mělo být snad na konci týdne.“

Samotný Hosták reagoval na sms dotaz Zlin.cz rovněž sms odpovědí, kde pouze sděluje, že je na dovolené a vrací se do práce 27.7.

Informace z hodnověrných zdrojů hovoří o tom, že život v klubu normálně běží. Na PSG Aréně je už led, od 4. srpna se na Stadionu Luďka Čajky chystají přípravná utkání, Á tým by měl začít s přípravou příští týden.

O dění kolem osoby GM i dalším vývoji budeme aktuálně informovat, jistě ne ve spekulativní rovině.

Každopádně běží předprodej permanentních vstupenek, kolik lidí ale bude od poloviny září moci chodit na jednotlivá extraligová utkání, tak to zatím jasné není.

Nadále pokračují rovněž přípravné práce na rekonstrukci zlínského zimního stadionu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x