Města se mohou opět zapojit do soutěže o nejlepší webové stránky a služby

Ilustrační foto (Foto: Zlínský kraj)
ZLÍNSKÝ KRAJ - Zlínský kraj ve spolupráci se spolkem Český zavináč vyhlašuje krajské kolo 23. ročníku soutěže Zlatý erb, v níž se hodnotí nejlepší webové stránky měst a obcí a jejich elektronické služby. Města a obce ze Zlínského kraje se do soutěže mohou hlásit do 23. dubna 2021, serveru Zlin.cz to řekl Jan Vandík z tiskového oddělení krajského úřadu.

Cílem soutěže je podpořit a motivovat městské a obecní úřady ke zlepšování komunikace s občany prostřednictvím webových stránek a elektronických služeb.

Soutěž je organizována v krajských kolech a v navazujícím kole celostátním. Kraje sestavují odbornou porotu, která hodnotí webové stránky a elektronické služby svých měst a obcí. Hlavní ceny budou v krajském i celostátním kole uděleny v kategoriích Nejlepší webové stránky města, Nejlepší webové stránky obce a Smart City a nejlepší elektronická služba.

V celostátním kole bude udělena také Cena ministryně pro místní rozvoj za nejlepší turistickou prezentaci, kde mimo měst a obcí mohou soutěžit i kraje, organizace turistického managementu a turistické atraktivity (hrady a zámky, volnočasové areály, muzea).

Krajského kola soutěže Zlatý erb se mohou zúčastnit města a obce kraje se svými oficiálními webovými stránkami, elektronickými službami a turistickými webovými prezentacemi. Formulář přihlášky do soutěže je k dispozici na webových stránkách soutěže. Uzávěrka příjmu přihlášek je stanovena na 23. dubna 2021, porota zahájí své hodnocení 26. dubna 2021. Termín konání slavnostního vyhlášení vítězů krajského kola bude oznámen v dostatečném předstihu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x