Mikulášský běh s Cyrilem pro Krtka pomáhá

Foto: Milan Mikšík
ZLÍN - V sobotu se konal ve Zlíně - Loukách Mikulášský běh s Cyrilem pro Krtka, na pomoc onkologicky nemocným dětem se podařilo vybrat celkem 200 000 Kč.

Mikulášský běh s Cyrilem pro Krtka ve Zlíně dokončil rekordní počet 342 běžců a 68 dětí. Závod mezi muži vyhrál Filip Vabroušek (Sýkora running) a mezi ženami Martina Novotná (Onemec team).  

Celkem se pro Nadační fond dětské onkologie Krtek podařilo vybrat 200 000 Kč . Významnou částkou se podílel hlavní partner Mikulášského běhu s Cyrilem pro Krtka rodinná firma Krajči plus. Poděkování zaslouží také badmintonisté z Kunovic i z Uherského Brodu, Hexxa.cz a také další sponzoři.

Foto: Jakub Viktora

Běžecký závod už po třicáté druhé organizoval běžecký spolek Běhy Zlín. Od roku 2018 se z běžeckého závodu stal zároveň závod benefiční, na pomoc onkologicky nemocným dětem – Mikulášský běh s Cyrilem pro Krtka.

Foto: Milan Mikšík

Závodu se zúčastnil rekordní počet 342 běžců, přihlášeno jich bylo a startovné jich uhradilo 392, část z nich odradila ranní ledovka a část z nich na poslední chvíli zradilo zdraví.

Mikulášský běh s Cyrilem pro Krtka i tak potvrdil, že jde o jednu z největších běžeckých akcí ve Zlíně.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x