Místo tří bodů jen jeden. Berani prohráli v Karlových Varech 2:3

Foto: Zlin Press Roman Turovský
KARLOVY VARY - Měli výborně našlápnuto, body z Karlových Varů by byly velkým bonusem. Jenže proti byl chvíli před koncem řádné hrací doby zlínský odchovanec Petr Šenkeřík, který při power play domácích vyrovnal opakovanou střelou na 2:2.

Hosté přitom po bezgólové první části ve druhé nabrali střelecký dech. Francouzský útočník Valentin Claireaux opět potvrdil čich na góly, v oslabení důsledně dojel vlastní ránu a ve 34. minutě překonal domácího gólmana Filipa Novotného.

Toho pak za chvíli poslal zpytovat svědomí dalekou ranou od modré jeho jmenovec Martin Novotný. Chvíli před odchodem do kabin vedli po jeho první zlínské trefě Berani už o nadějné dva góly.

Ovšem… Už minutu a půl po nástupu do třetí části se radovali domácí. Mikúš šikovně tečoval ránu Plutnara a rychle vlil Západočechům novou naději.

U vřídel se blýsklo po chvíli, kdy domácí překonali Kašíka podruhé, jenže gól neplatil, branka nestála v čase střely pevně ukotvena…

Obrovská nevole domácích fandů, které dvě a půl minuty před třetí sirénou rozjásal až ve hře šesti proti čtyřem domácí Šenkeřík.

V nájezdech hosté nepřesvědčili, přesný byl jen Jakub Herman a tak dva body slupli nakonec domácí.

Energie Karlovy Vary – PSG Berani Zlín 3:2.

O víkendu domácí veledůležité bitvy. Zlín hostí Vítkovice a Olomouc.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x